Supportavtale
Alt på ett sted - inkludert backup

Supportavtale

Med ditt nettsted hos EDMedia er du i trygge omgivelser.

De fleste av EDMedias kunder har nettstedet på vår egen server. Da har du alt du trenger inkludert. Dette gjelder e-post, domene, webhotell og kundestøtte. Alt dette er inkludert i supportavtalen. Med supportavtalen kan du også ta kontakt når du trenger hjelp uten at noen starter tidtageren for fakturering. Du trenger ikke forholde deg til mange forskjellige leverandører av de mange tjenester som tilbys innen nettsider. Ring EDMedia - vi fikser!

Inkludert i avtalen:

  • Ett domene
  • E-post
  • Webhotell
  • Fri kundestøtte
  • Daglig backup
  • Fri oppgradering av publiseringsverktøy
  • Redusert pris på eventuelle tilleggslisenser

Ingen ekstra kostnader:
E-post, domene, webhotell, sikkerhetsoppgraderinger og kundestøtte for kun kr 500,- pr mnd + mva.

Gode grunner til å bruke EDMedia

Design

Vi har utviklerlisens hos noen av verdens beste designere av maler, og sammen med deg finner vi ut av hva som passer din virksomhet best - så utvikler vi videre.

Rask respons

Du får svar på telefonen fra noen som vet hvem du er. Vi ordner ting raskt, og dersom du sier det haster så stoler vi på at det gjør akkurat det.

Sikkerhet

Ditt nettsted er i trygge hender. Her gjøres alt for at nettstedet ditt skal være så trygt som mulig fra inntrengere som ikke vil deg vel. I tillegg tar vi backup hver dag.

Supportavtale

Her starter ikke noen minuttpriser når du ringer. Kundestøtte er inkludert, og du får hjelp når du trenger det.

Personlig service

Hos oss får du den personlige servicen. Gjennom vår supportavtale tar vi hånd om de tekniske oppdateringene samt gir deg telefonhjelp eller hjelp pr e-post når du trenger det.

Motta nyhetsbrev

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatisk abonner på" and make sure the selected lists are enabled