Nettsider
Nettsider til små og mellomstore bedrifter

Effektive nettsider til gode priser

I publiseringsverktøyet kan du logge inn der du er (med nettforbindelse) og skrive rett på nettstedet i et brukergrensesnitt som er enkelt å forstå.

Det viktigste er å finne en løsning til din virksomhet - enten den er enkel eller krever mer avansert utvikling. Hos EDMedia får du hjelp til å sette riktige mål og rammer for hva ditt nettsted skal bli.

boks

  • Svært gode priser
  • Tilpassede maler og design
  • Ditt personlige domene
  • E-post
  • Supporttelefon
  • Besøksstatistikk
  • Netthandel, nyhetsbrev, skjema etc etter ønske
  • Masse plass (10 GB)
  • Uendelig med utvidelsesmuligheter

En fleksibel og positiv partner som du skal trives med.

Visjon

Lett å bruke - uendelig med utvidelser

Skriv enkelt inn i editoren som om du lager et vanlig Word-dokument. Organiser bildene dine i mapper slik som du er vant med fra PC eller Mac. Malene er svært fleksible, og vi kan trekke og flytte modulposisjoner rundt. Enkle systemer for nyhetsbrevutsending og brukerstyring.
Skriv enkelt i artikkelen.
Send ut nyhetsbrev
Organiser bilder og filer
Fleksibelt malsystem

EDMedia har siden 2008 levert profesjonelle nettsider til bedrifter, lag og foreninger. Vi baserer oss i stor grad på det verdenskjente publiseringsverktøyet Joomla! Dette er et av verdens mest populære "open source" publiseringsverktøy (CMS) med et enormt nettverk av utviklere og bidragsytere.

Publiseringsverktøy
Ett av verdens største publiseringsverktøy - Joomla! gir deg mulighet til å redigere og publisere fra alle steder med nettforbindelse.
Design
EDMedia har utviklerlisens hos noen av verdens største designere av maler.
Brukerstøtte
Du får brukerstøtte når du trenger det uten tillegg i prisen.
Fleksibilitet
Fleksible løsninger som lar deg utvide etter behov.
Netthandel
Sett opp netthandel med betalingsløsninger som lar kundene dine handle online hele døgnet.
Kommuniser
Hold kontakten med dine kunder med integrert system for utsendelse av nyhetsbrev.

Gode grunner til å bruke EDMedia

Design

Vi har utviklerlisens hos noen av verdens beste designere av maler, og sammen med deg finner vi ut av hva som passer din virksomhet best - så utvikler vi videre.

Rask respons

Du får svar på telefonen fra noen som vet hvem du er. Vi ordner ting raskt, og dersom du sier det haster så stoler vi på at det gjør akkurat det.

Sikkerhet

Ditt nettsted er i trygge hender. Her gjøres alt for at nettstedet ditt skal være så trygt som mulig fra inntrengere som ikke vil deg vel. I tillegg tar vi backup hver dag.

Supportavtale

Her starter ikke noen minuttpriser når du ringer. Kundestøtte er inkludert, og du får hjelp når du trenger det.

Personlig service

Hos oss får du den personlige servicen. Gjennom vår supportavtale tar vi hånd om de tekniske oppdateringene samt gir deg telefonhjelp eller hjelp pr e-post når du trenger det.

Motta nyhetsbrev

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatisk abonner på" and make sure the selected lists are enabled